HEIDI

A POMPONIA BRIDAL ELSŐ READY-TO-WEAR FELSŐRÉSZE: A HEIDI BLÚZ

Ennek a blúznak már ideje volt! Egyrészt én is már terveztem jó ideje, hogy készíteni fogok blúzokat és ingeket olyan pompis stílusban és anyagokkal, másrészt már többen kérték, hogy legyen valami, amit csak úgy meg tudnak Tőlem venni anélkül, hogy egy esküvőt kellene a ruha köré szervezni. Végül is logikus.

A fazon már egy ideje a fejemben volt, sőt olyan 10 hónappal a prototípus elkészülése előtt megcsináltam hozzá a szabásmintákat. Lassú víz, ugye...

Komolyra és informatívabbra fordítva a szót. Az egyenes vonalú szabásnak, és a nyakrészen elöl-hátul ráncolásnak köszönhetően 2 átívelő méretben, S-M és M-L méretben áll rendelkezésetekre. 

Elöl kulcslyuk kivágása van, melyet 2 pár szalaggal lehet masnira vagy csomóra kötve összehúzni. A nyaka rüssölve van, azaz gumicérnával ráncolva, így illeszkedve a nyakad köré, de nem szorít.


A Heidi fantázianevet egyébként anyukám ihlette, aki mindig mindenben támogat (ha kell, rugdos), és nem mellesleg vigyáz a kisdedemre, hogy meg tudjam Nektek varrni ezeket a csodákat.

Eleje a kulcslyuk kivágással, szalagokkal, behúzott nyakrésszel

Hátulja a behúzott nyakrésszel, bő ujjal


A mandzsetta is milyen szép!A Heidi blúz szívem legnagyobb szeretetével, 2 munkanap alatt készül el egy olyan anyagból, ami eredetileg esküvői anyag, viszont megláttam benne, hogyan lehetne hordható a mindennapokban, és miként lehet különleges jolly jokere a ruhatáradnak. A tavasz közeledtével szuperül ki lehet használni az anyagában rejlő fényét, de ha polgári esküvőd lesz, vagy csak színházba, randira mész, akkor is kiváló választás lehet. 


A blúz ára 45 000 forint. 

| Szeretnék egyet, Domi, tehát kitöltöm az űrlapot! |