HEIDI

A POMPONIA BRIDAL ELSŐ READY-TO-WEAR FELSŐRÉSZE: A HEIDI BLÚZ

Ennek a blúznak már ideje volt! Egyrészt én is már terveztem jó ideje, hogy készíteni fogok blúzokat és ingeket olyan pompis stílusban és anyagokkal, másrészt már többen kérték, hogy legyen valami, amit csak úgy meg tudnak Tőlem venni anélkül, hogy egy esküvőt kellene a ruha köré szervezni. Végül is logikus.

A fazon már egy ideje a fejemben volt, sőt olyan 10 hónappal a prototípus elkészülése előtt megcsináltam hozzá a szabásmintákat. Lassú víz, ugye...

Komolyra és informatívabbra fordítva a szót. Az egyenes vonalú szabásnak, és a nyakrészen elöl-hátul ráncolásnak köszönhetően onesize méretben áll rendelkezésetekre. Ez azt jelenti, hogy S-L méretű lányok is nyugodtan megvehetik, mert egyenesre szabott oldala (113 cm körkerület) kényelmes bőséget kölcsönöz a darabnak.

Elöl kulcslyuk kivágása van, melyet 2 pár szalaggal lehet masnira vagy csomóra kötve összehúzni. A nyaka rüssölve van, azaz gumicérnával ráncolva, így illeszkedve a nyakad köré, de nem szorít. Minden részlete aprólékosan, gondosan készült szabóolló, tű, cérna, gyorsvarrógép, interlock, ipari vasaló és gomblyukazógép segítségével.


A Heidi fantázianevet egyébként anyukám ihlette, aki mindig mindenben támogat, és nem mellesleg vigyáz a kisdedemre, hogy meg tudjam Nektek varrni ezeket a csodákat.

Eleje a kulcslyuk kivágással, szalagokkal, behúzott nyakrésszel

Hátulja a behúzott nyakrésszel, bő ujjal


A mandzsetta is milyen szép!A Heidi blúz szívem legnagyobb szeretetével készül el egy olyan anyagból, ami eredetileg esküvői anyag, viszont megláttam benne, hogyan lehetne hordható a mindennapokban, és miként lehet különleges jolly jokere a ruhatáradnak. A tavasz közeledtével szuperül ki lehet használni az anyagában rejlő fényét, de ha polgári esküvőd lesz, vagy csak színházba, randira mész, akkor is kiváló választás lehet. 


A blúz ára 62 000 forint. 

| Szeretnék egyet, Domi, tehát kitöltöm az űrlapot! |