FLORA

A POMPONIA BRIDAL MÁSODIK READY-TO-WEAR FELSŐJE: A FLORA 

Ez a felső volt az egyik legnagyobb szakmai vállalásom idén, pedig még csak március van. Szerettem volna valami olyat alkotni, amit sokan, több alkalommal fel tudnak venni, és ami értéket közvetít azáltal, hogy minőségi módon van elkészítve. Amire azonban a legbüszkébb vagyok, hogy nem kevés munka, selejt árán, de a FLORA nem konfekció méretben készül, hanem egyedileg minden lány számára, akik 34-44-es méret közé esnek, illetve AA-G kosárig vannak megáldva :) Éppen ezért limitált a széria, hiszen körülbelül 10-11 darabra elegendő mintás anyagom van, és úgy érzem, a próbadarabok és a saját készítésű top levarrása után pont ennyi darabot fogok tudni örömmel elkészíteni :)

A FLORA-ban az a különleges szerintem, hogy tökéletes esküvői ruha felsőrésznek, de farmerrel, blézer alá is felveheted, vagy színesebb kiegészítőkkel kombinálva akár esküvői vendég ruha alapjaként is szolgálhat. Pánttal és pánt nélkül is kérheted. A pánt szélessége 2.5 cm.


A FLORA top körülbelül 10 munkaóra alatt készül el, és a teljesített rendelések sorrendjében kezdem el a munkát, amiről szorgosan tudósítok Insta storyban :) 


A top ára 58 000 forint. 

| Szeretnék egyet, Domi, tehát kitöltöm az űrlapot! |